PINK FLOYD SHOW: Stevie Heart & Friends – jótékonysági koncert

PINK FLOYD SHOW: Stevie Heart & Friends – jótékonysági koncert


Esemény részletek


Stevie Heart és barátai előadásában láthatja a rozsnyói közönség a PINK FLOYD SHOW-t, az ALENKA polgári társulás sorrendben harmadik zenei projektjét. Az első koncert kamara jellegű volt, a másodikon Sting és Sade dalai hangzottak el nemcsak Rozsnyón, hanem már Eperjesen és Kassán is. Az eddigi jótékonysági koncerteknek köszönhetően a polgári társulás 1 628,20 € összegű pénzadományt adott át a dobsinai és az eperjesi gyermekotthonoknak.

A legújabb műsor a legendás brit PINK FLOYD együttes dalaira épül, melyet különböző zenekarokban játszó, fiatal rozsnyói zenészek adnak elő kassai vendégzenészekkel együtt. A nyolctagú zenei formációt Stevie Heart, eredeti nevén Štefan Emödi vezeti, aki már saját szerzői albummal is büszkélkedhet. Vele együtt szerepel ebben a kezdeményezésben Viktor Kožár (gitár), Marko Hundža (gitár, ének), Roman Jakobej (basszusgitár, ének), Pál-Baláž Karmen (billentyűsök, ének), Jakub Vondra (ütőhangszerek), Miloš Kostar (szaxofon) és Jaroslav Ulbrik (ritmushangszerek).

A jótékonysági koncertre 2017. június 30-án, pénteken 20.00 órától, a Rozsnyói Városi Hivatal nagytermében kerül sor, a rendezvényen befolyt összeggel a dobsinai gyermekotthont, illetve a nevelőszülőkkel élő gyermekeket támogatják. A koncert közönsége már 19.00 órától elfoglalhatja a helyét. A belépőjegyek ára 7 €, elővételben a rozsnyói turisztikai információs irodában kaphatók.

 

– Rozsnyó-vidékHagyj üzenetet