Romantikus vígjáték a filmklubban

Romantikus vígjáték a filmklubban


Esemény részletek


Az Otvor dvor polgári társulás minden érdeklődőt szeretettel vár az SK Drázus következő vetítésére. 2014. február 15-én, szombaton 18 órától a rozsnyói Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-klubjában egy román vígjátékot láthatnak az európai filmek kedvelői. Belépő 2 €.

Ahoj! Ako sa máš? (Buna! Ce faci?) Szia! 🙂 Hogy vagy?

(cseh feliratos, román romantikus vígjáték, 2010, 105 perc)

rendező: Alex Maftei

szereplők: Dana Voicu, Ionel Mihailescu, Ioana Abur

Húsz év házasság után Gabriel és Gabriela már semmiféle vonzalmat nem éreznek egymás iránt. Csupán ennyi lenne az élet? Miután éjszakákon át interneten csevegnek egy ismeretlennel ismét szerelembe esnek – fogalmuk sincs, hogy az anonimitás mögött valójában egymásra találnak. Az idegen iránti szenvedélyes vonzalom keveredik a másik iránti bűntudattal. A dolgot bonyolítja a tomboló szexuális korszakát élő fiuk, Vladimir jelenléte, aki felfedezi a szülei új szenvedélyét. A virtuális szeretők találkozása azonban elkerülhetetlen. (port.hu)

http://www.youtube.com/watch?v=KDtnQmKVqLc

[box]A rozsnyói Otvor dvor polgári társulás idén nyáron a helyi Larsen bárban vetített színvonalas alternatív filmeket. A téli hónapokban a Kereskedelmi-Kulturális Központ (OKC) első emeleti A-clubjában folytatják a filmes estéket. A polgári társulás új projektje a Sineklub Drázus, azaz a Drázus filmklub – a megnevezés a francia cineklub sajátos átírása és a helyi Drázus patak társításából ered, utalva az európai és a helyi szoros kapcsolatára. A filmklub keretében többszörösen díjazott európai filmeket mutatnak be a rozsnyói közönségnek kezdő és ismert rendezők műhelyéből a legkülönbözőbb műfajokban: vígjátékot, dokumentumfilmet éppúgy, mint drámát vagy akciófilmet.[/box]

A filmklubbal kapcsolatos aktuális információk az Otvor dvor polgári társulás honlapján és az SK Drázus Facebook profilján olvashatók.

-rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, képek, videók stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet