Rovás ArtCafé megnyitása Kassán és Pozsonyban – Rovás Őszi Fesztivál

Rovás ArtCafé megnyitása Kassán és Pozsonyban – Rovás Őszi Fesztivál


Esemény részletek


November 4., péntek 16.00
Rovás ArtCafé megnyitása

A kávéház a Rovás művészklubja, kiállítások, beszélgetések, előadások színhelye, ahol kiváló minőségű kávét főznek, és ahol reggeltől késő estig jóleső az ott tartózkodás. Könyvesbolt, antikvárium, olvasóterem és galéria is egyben.

A kassai Rovás ArtCafé megnyitásával egy időben Pozsonyban, a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetében is megnyílik a Rovás ArtCafé. A Magyar Intézetben egyúttal sor kerül a Rovás-banner kiállítás megnyitójára is, mely a Rovás csoport történetéről, művészeiről, szellemiségéről, alapelveiről készült kétnyelvű, színes bannereket mutatja be.

ROVÁS ŐSZI FESZTIVÁL, 2011. október 16. – november 19., KASSA

A Rovás Őszi Fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kortárs művészeket és a többnemzetiségű, eltérő korosztályú művészetkedvelőket.
A fesztivállal a Társaság Kassa kulturális és képzőművészeti életének kedvezőbb megítéléséhez szeretne hozzájárulni. Az Őszi Fesztivál programjai között érdekes színházi előadások, workshopok, koncertek, filmvetítések találhatók. A programokkal a szervezők a Rovás Galéria és a Művészklub megnyitására fókuszálnak, amely a Rovás Akadémia épületében található, a Kmeťova utca 34. alatt.

A rendezvény a Rovás Polgári Társulás és a Kassai Thália Színház együttműködésében valósul meg. A fesztivál védnöke Czimbalmosné Molnár Éva, a Magyar Köztársaság kassai főkonzulja.

www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2011-11-04
Helyszín: Rovás Akadémia, Kmeťova 34. és a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete, Palisády 54., Pozsony


Hagyj üzenetet