Semi Holsen koncert – Rovás Őszi Fesztivál

Semi Holsen koncert – Rovás Őszi Fesztivál


Esemény részletek


November 14., hétfő 19.00

Semi Holsen (koncert)
A zenekar a szigetországbeli (vagy british) rockhangzás hazai művelője. Gitárcentrikus zenét játszik, jellegzetesen melodikus basszus hangzással és artrockra jellemző agresszív ritmizációval. A színpadi látvány elmaradhatatlan része az örökmozgó színész-énekes, Nádasdi Péter korai Mick Jaggert idéző koreográfiája. A zenekar a saját szerzeményeit játssza, legújabb dalaiban feltűnnek az elektronikus zene minimálelemei. A Semi Holsen 2011 júniusában a Backstage Live elnevezésű amatőr zenekarok versenyének 1. helyezettje lett. Műfaj: melodikus alternatív rock, a megalakulás ideje: 2009. május, Királyhelmec, a zenekar tagjai: Nádasdi Péter (ex-Waterfall) – ének, Kóbori Dávid (ex-Waterfall) – dobok, Szabó Nándor – gitár, vokál, Oravec Gábor – basszusgitár (csatlakozott 2009 augusztusában), Kobák Olivér – gitár (csatlakozott 2010 májusában). Honlap: www.semiholsen.com

ROVÁS ŐSZI FESZTIVÁL, 2011. október 16. – november 19., KASSA

A Rovás Őszi Fesztivál célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a kortárs művészeket és a többnemzetiségű, eltérő korosztályú művészetkedvelőket.
A fesztivállal a Társaság Kassa kulturális és képzőművészeti életének kedvezőbb megítéléséhez szeretne hozzájárulni. Az Őszi Fesztivál programjai között érdekes színházi előadások, workshopok, koncertek, filmvetítések találhatók. A programokkal a szervezők a Rovás Galéria és a Művészklub megnyitására fókuszálnak, amely a Rovás Akadémia épületében található, a Kmeťova utca 34. alatt.

A rendezvény a Rovás Polgári Társulás és a Kassai Thália Színház együttműködésében valósul meg. A fesztivál védnöke Czimbalmosné Molnár Éva, a Magyar Köztársaság kassai főkonzulja.

www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2011-11-14
Helyszín: Rovás ArtCafé, Kmeťova 34.


Hagyj üzenetet