St. Martin koncert a Baradla-barlangban

St. Martin koncert a Baradla-barlangban


Esemény részletek


Az ismert zenész, St. Martin már több, mint két évtizede visszatérő fellépője az aggteleki Baradla-barlang koncerttermének. 2014. július 26-án, szombaton 18.00 órai kezdettel ismét hallhatja őt és zenésztársait a közönség a Hangversenyteremben. A jegyár elővételben 4.400 Ft,  július 1-től 4.900 Ft, gyermekeknek 12 éves korig ingyenes.  A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni!

Jegy vásárlás:
St. Martin honlapján (www.stmartin.hu) történő jegyrendelést 2014. július 22-ig tudják befogadni, utána a www.jegy.hu országosan ismert irodáiban lehet.

st martin

“Az Ősidőtől, korunk pereméig titkokat rejt ez a világhírű barlangrendszer. Ami a legmeghatóbb számomra, hogy 22. éve, minden esztendőben, legalább egyszer Aggtelekre látogatunk és láthatjuk a csodát! Nem túlzom el! Láthatjuk a csodát!

A látvány adott, a hangzás úgyszintén. Már csak óvatos léptekkel besétálunk a Kőpanoptikumba és hagyjuk magunkat a varázslat erejével . . . Dalaimmal szeretnénk ismét egy mélyreható, megérintő, különösképp hangulatos koncertre invitálni a Nagyérdeműt! Új dalokkal, a Szolnoki Szimfonikusok és a Szolnoki Bartók Kamarakórus kíséretében alkotunk kedvünkre és a közönség megelégedésére! Bemutatjuk a “kórusos a capella” hangzást! – Ezen a helyen üt! – írhatnám ezzel a szlenggel élve, mert tapasztaltuk, hallottunk magunktól hasonlót.

Igen, mindenkit hívok, aki az idei nyárból kettő, akár három napot megenged magának és 2014. július 26-án eljön, elhozza magával gyermekét, kedvesét, párját ezért a meghatározó élményért!”

(Idézet St. Martin honlapjáról)

Fotó: www.stmartin.hu
További információ:
Aggtelek – Tourinform
Cím: Aggtelek, Baradla oldal 3.
Tel: +48/503-000
E-mail: aggtelek@tourinform.hu
-rozsnyovidek.sk
forrás: ANPI


Hagyj üzenetet