Szabadtéri mozi a csillagvizsgálóban: Eszeveszett mesék

Szabadtéri mozi a csillagvizsgálóban: Eszeveszett mesék


Esemény részletek


A Gömöri Művelődési Központ (GOS) hetedik éve szervez nyáresti csillagnézést és szabadtéri mozit a rozsnyói csillagvizsgálóban. A szünidőben minden csütörtökön remek alkalom kínálkozik egy kellemes sétára a barátokkal vagy a négylábú kedvencekkel a város fölött álló csillagvizsgálóba, ahol a kupolában az éjszakai égboltot, a vásznon pedig a filmvilág csillagait csodálhatja meg a közönség.

A csillagnéző program és a filmvetítés augusztusban sötétedés után, 20.30-kor kezdődik, belépő a csillagvizsgálóba: 1 € vagy kulturális utalvány.

gos film aug

A következő csillagmozi alkalmával, augusztus 20-án egy fekete komédiát vetítenek az Excalibur Filmklub ajánlásával:

Divoké historky / Relatos Salvajes / Eszeveszett mesék

(színes, cseh feliratos, argentín-spanyol vígjáték, 2014, 122 perc, 12 éven aluliaknak nem ajánlott)

rendező: Damián Szifron
szereplők: Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Darío Grandinetti, Erica Rivas, Nancy Dupláa, Oscar Martínez

eszeveszett

Az év legőrültebb, fergeteges vígjátékának főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával. Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, de a szeretőjét meg is hívta a lagzira. (port.hu)

 

– pr-i, rozsnyovidek.skHagyj üzenetet