Szent László búcsú Debrődön

Szent László búcsú Debrődön


Esemény részletek


A debrődi Szent László tisztáson tartják 2014. június 28-án a Szent László búcsút. A magyar nyelvű ünnepi szentmise (szlovák nyelvű szentbeszéddel) 11.00 órakor kezdődik, melyet 13.00 órától ünnepi műsor követ a debrődi Tüzikék éneklőcsoport és a buzitai citerazenekar fellépésével. Az ünnepség alatt népi kézműves kirakodóvásár, frissítők és tájjelegű ételek várják a látogatókat. Kedvezőtlen időjárás esetén a szentmise a debrődi Szent Péter-Pál római katolikus templomban lesz megtartva.

szt. laszlo

A program a későbbiekben a helyi futballpályán folytatódik, 18.00 órakor Mobilmánia koncert várja a szórakozni vágyókat, előzenekar a Gate együttes. A debrődi búcsút a 22.00 órakor kezdődő táncmulatság zárja a Gate zenekarral.

mobil

-prekop, rozsnyovidek.sk


A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet