Újévi túra a Pozsálóra harminchatodszor

Újévi túra a Pozsálóra harminchatodszor


Esemény részletek


A rozsnyói Volovec turistaklub, Rozsnyó város és Csucsom község 2014. január 4-én, szombaton mindenkit szeretettel vár a 36. újévi pozsálói túrára.

A gyülekező 7.00-től 8.30-ig lesz a rozsnyói autóbusz állomáson, innen különjáratok szállítják a  túrázókat 7.30 és 8.30 között, majd a túra végén Csucsomból ingajáratok indulnak vissza Rozsnyóra 13.30 és 16.00 óra között. A túra útvonala: Csucsom – Kis kő – Nagy kő (1293 m) – Volovec menedékház – csucsomi kultúrház. A részvételi díj 2,50 €, mely tartalmazza a jelvény, részvételt igazoló lap és az útiköltség árát. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy minden túrázó saját felelősségére vesz részt a túrán, az útvonalon követni kell a szervezők utasításait, valamint csak a kijelölt útvonalon lesz biztosítva egészségügyi szolgálat. A rendezvény 16.00 órakor a csucsomi kultúrházban ér véget, ahol meleg teát szolgálnak fel a résztvevőknek.

 -rozsnyovidek.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, képek, videók stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet