V. Kulturális Fesztivál a Szilicei-fennsíkon

V. Kulturális Fesztivál a Szilicei-fennsíkon

Június utolsó hétvégéjén a Kakasmandikó Polgári Társulás ötödik alkalommal szervez kulturális fesztivált Szilicén, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Június 27-én, szombaton délelőtt 10.00 órától gyermekprogramokkal és Zöld Szigettel kezdődik a rendezvény. 13.00 órakor kerül sor a padláson rejtőző régiségek kiállítására, majd 14.00 órától a megnyitóra – a kultúrműsorban fellépnek a szilicei óvodások, iskolások, a helyi Kökörcsin Hagyományőrző Népdalkör, a dernői néptánccsoportok, Kalász Katalin, a Labyrynt együttes, az EndORFin – Papp Viki és zenekara, a Rozsnyói Református Alapiskola zenekara, valamint az iskola diákjai A szilicei pásztorok és kolomposok című műsorukkal. Este 20.30-tól a Magyarock Dalszínház a Padlás című nagy sikerű musicalt adja elő, majd a helyi K&K Band szórakoztatja a közönséget.

padlas

Június 28-án, vasárnap 11.00 órától istentiszteletet tartanak a református templomban, ahol Mészáros János Elek, a 2012. évi Csillag születik verseny győztese lép fel. A koncert után CD-vásárlásra és dedikálásra is lesz lehetőség.

mej

– pr-i, rozsnyovidek.skHagyj üzenetet