Vidám Tasimulatság a Csillagvizsgálóban

Vidám Tasimulatság a Csillagvizsgálóban


Esemény részletek


A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ munkatársai 2014. május 30-án, pénteken egész napos, sokszínű rendezvényt szerveznek a 3-14 év közötti gyermekek számára. A Veselá Tašizábava (Vidám Tasimulatság) című eseményre a rozsnyói Csillagvizsgálóban kerül sor 8.30 órától 15.00 óráig. A programban kézműves foglalkozások, ügyességi feladatok, fejtörők, sporttevékenységek szerepelnek, de a gyermekeket csillagászati távcső, napfigyelés, napkemence is várja, valamint fotósarok királyi kosztümökkel, non-stop mozi, Tasi-történetek olvasása, ping-pong, jumping és disco.

A kedvezményes belépő: 0,50 €, kulturális utalványt is elfogadnak. A nagy érdeklődésre való tekintettel kérik az óvodákat, iskolákat, hogy előzetesen jelentkezzenek be, információ: gos@gos.sk, 058/732 36 50.

-rozsnyovidek.sk

tasi

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet