Visszafele nem muzsikálnak – könyvbemutató

Visszafele nem muzsikálnak – könyvbemutató


Esemény részletek


Balázs Bálint Visszafele nem muzsikálnak című könyvét mutatják be a Rovás szervezésében 2014. november 16-án, vasárnap 16.00 órától a bódvavendégi kultúrházban.

“A Galyasági Településszövetség újabb, gazdag tartalmú kiadvánnyal lepte meg a hon- és népismeret iránt érdeklődőket. Most egy közel négy évtizede „csipkerózsika-álmát alvó” önéletírást mentett meg a feledés homályától. (…) Miközben a falusi gazdálkodás minden csínját-bínját bemutatja, a tornai népnyelvet színesítő, gazdaggá tevő proverbiumok – szólások, hasonlatok, tájszavak, az aforizmaszerű népi bölcsességek – sokasága ámulatba ejtő! Az egyes munkafolyamatok leírása annyira gondos és pontos, hogy „lelki szemeim” előtt felvillannak a több mint 60 éve látott-végzett mindennapi teendők s áldott emlékű nagyapám tanítgató szavai.” (Dr. Varga Gábor, Rovart könyvismertető)

balazs

-rozsnyovidek.sk

Köszönjük, ha programajánlóinkat, híreinket egy kattintással megosztja közösségi oldalán!

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen saját tartalom egészének vagy részletének (írás, kép, hang, videó stb. – kivéve a programok publikus sajtóanyagai, plakátjai, videói) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!Hagyj üzenetet