XXIV. Gömörhorkai Falunapok – kerékpártúra, süteménysütő verseny, Groovehouse

XXIV. Gömörhorkai Falunapok – kerékpártúra, süteménysütő verseny, Groovehouse


Esemény részletek


Gömörhorka község polgármestere, önkormányzati testülete és a gömörhorkai Hôrka kft. mindenkit szeretettel vár a 2019. július 26-27-én megrendezésre kerülő XXIV. Gömörhorkai Falunapokra. A sokszínű programsorozat helyszíne a gömörhorkai kultúrház udvara.

Július 26-án, pénteken 18:00 órától a környék erőemelői mutatkoznak be, majd a HoryZone zenekar ad koncertet. Az esti buliról a rockzenei feldolgozásokat játszó Jump Rock Band gondoskodik.

A Szlovák Karszt Kerékpárklub idén sem hagyja lazsálni a vendégsereget. Július 27-én, szombaton minden kerékpározót vár a XIX. Karstvelo nemzetközi kerékpártúrára.

11:00 órától istentiszteletet tartanak a református templomban, 13:45-től nyílik a 20 éves Szlovák Karszt Kerékpárklub jubileumi kiállítása. A falunapok ünnepélyes megnyitójára 14:30-kor kerül sor, a programban fellép a Sajóhangja énekkar, a Napsugár tánccsoport, a hosszúszói Bíborka és a gyerekeket a Diridongó együttes interaktív műsora várja. 17:15-kor következik a tombolahúzás és a süteménysütő verseny kiértékelése. A kicsik számára különféle gyermekprogramokkal készülnek a szervezők, lesz többek között arcfestés és lovaglás is.A szombat esti szórakoztatást a Sramlikings együttes kezdi, 19:00 órától a Groovehouse lép színpadra, utána utcabálon mulathat a közönség, zenél a Harmony Band. A falunapok rendezvénysorozata lampion engedéssel és lézer show-val zárul.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet