Ismét Szlovákiai Magyar Dal Napja Gombaszögön!

Ismét Szlovákiai Magyar Dal Napja Gombaszögön!

A tavalyi sikerre való tekintettel idén újra sor kerül a felvidéki zenekarok seregszemléjére a Gombaszögi Nyári Tábor utolsó napján, július 19-én. Már elindult a jelentkezés a II. Szlovákiai Magyar Dal Napjára!

A szervezők olyan szlovákiai magyar zenekarok jelentkezését várják, akik legalább három saját, digitális formában is meghallgatható dallal rendelkeznek. A II. Szlovákiai Magyar Dal Napjára kizárólag magyar nyelvű dallal lehetséges nevezni. A felvételt, illetve az együttes további paramétereit a szmdngombaszog@gmail.com címre lehet elküldeni május 24-ig.

A beérkezett pályamunkákat, dalokat szakmai zsűri értékeli majd, valamint a nyertes zenekarok közönségszavazás útján kerülnek fel a vasárnapi nap fellépőinek listájára.

A tavalyi évhez hasonlóan, az amatőr zenekarok ismét igénybe vehetik majd a nagyszínpadot és annak minden felszerelését, együtt dolgozhatnak profi hangosítóinkkal, valamint a színpadon vetítési lehetőséget is biztosítunk számukra. Emellett lehetőségük nyílik arra, hogy a tábori újság, a Vadalma hasábjain is bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt.

szlov magy dal gnyt

A csapatok útiköltségét a szervezők térítik, valamint ellátásukat is biztosítják.
A szervezők a fent említett feltételeknek megfelelő minden amatőr zenekart arra biztatnak, hogy a jelentkezzenek, hiszen ez egy remek alkalom, hogy a szlovákiai magyar közönség megismerhesse a fiatal zenészeket, akik a bővülő rajongótáboron kívül rengeteg tapasztalatra is szert tehetnek.

A Gombaszögi Nyári Tábor nagyszínpadán a 2015-ös évben fellép többek között a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, a Csík zenekar, a Rómeó vérzik és a Ghymes is.

További információk a tábor hivatalos honlapján, valamint Facebook oldalán és eseményénél találhatóak.

A Gombaszögi Nyári Tábor szervezői mindenkit sok szeretettel várnak július 14. és 20-a között Krasznahorkaváralján!

– Gombaszögi Nyári Tábor

Portálunk a Gombaszögi Nyári Tábor médiapartnere.



Hagyj üzenetet