A Selye Nyári Egyeteme középiskolásoknak, fesztivál kedvezményekkel!

A komáromi Selye János Egyetem július 1-3. között szervezi meg első Nyári Egyetemét a magyarországi és szlovákiai középiskolás diákok számára. A program célja a diákok bevonása az egyetemi életbe, új tapasztalatok szerzése és ismereteik bővítése. Idén a résztvevők kedvezményes belépőhöz jutnak Felvidék két nagy fesztiváljára – tájékoztatták portálunkat a szervezők.

A Nyári Egyetem során a diákok változatos és izgalmas előadásokon, gyakorlati foglalkozásokon, interaktív workshopokon vehetnek részt, de kulturális programok, sőt éjjeli erődtúra is várja a résztvevőket.

A Nyári Egyetem kiváló alkalom arra, hogy a diákok megismerkedjenek az egyetemi élettel és közeggel, új ismereteket szerezzenek és bővítsék tudásukat, kipróbálják magukat különböző területeken, megismerjék a Selye János Egyetem által kínált továbbtanulási lehetőségeket, továbbá új emberekkel ismerkedjenek meg és új kapcsolatokra tegyenek szert – hangsúlyozzák a rendezvény szervezői.

A programra 2024. június 9-éig lehet jelentkezni! A részvételi díj szimbolikus 20 € (regisztrációs díj), mely magában foglalja a nyári egyetem összes programján való részvételt, a szállást és az étkezést a rendezvény ideje alatt.

A szervezők a partnereknek és a támogatóknak köszönhetően meglepetéssel is készülnek a résztvevők számára. A nyári egyetemen részt vevő diákok 20 EUR-val olcsóbban válthatnak fesztiválbérletet a Hajómalom Fesztiválra és a Gombaszögi Nyári Táborra.

A Selye János Egyetem Nyári Egyeteme remek program azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az egyetemi tanulmányok iránt, és szeretnének új ismereteket szerezni egy izgalmas és inspiráló környezetben.

Jelentkezni a Nyári Egyetem honlapján lehet: https://nyariegyetem.ujs.sk/

  • Rozsnyó-vidék/SJE

Related Posts

Sikeresen rajtolt Gombaszög
Helyismereti és Zenebona tábort szerveznek Kassán
A gombaszögi fesztivál szervezőinek közleménye