Thália Színház: Ájlavjú – nyilvános főpróba

2023 május 24. 19:00 - Kassa

A kassai Thália Színház a Jimmy Roberts-Joe DiPietro szerzőpáros „Ájlavjú” című kamaramusicaljét tűzi műsorra, a darab nyilvános főpróbáját május 24-én tartják.  Az évad utolsó bemutatója május 25-én, csütörtökön lesz.

Jimmy Roberts – Joe DiPietro: ÁJLÁVJÚ

Az észvesztő tempót diktáló darabban húsz jelenetben ismerkedünk meg különböző emberekkel, akik semmi mást nem akarnak, csak összejönni valakivel, és a sikert vagy a kudarcot valamilyen módon túl szeretnék élni. Mindannyian boldogok akarnak lenni, de senki sem veszélyezteti jobban a saját boldogságukat, mint ők maguk. Hol nevetséges, hol siralmas, hol megható, hol bosszantó, hol szellemes, hol groteszk helyzeteket látunk. Ez a musical tulajdonképpen egyfajta könnyed párkapcsolati enciklopédiának tekinthető, a legkülönfélébb randevúfajták számbavétele után az egymás mellett élés variációit is számba veszi, a társkeresés abszurditása mellett a szerelem legkülönbözőbb fajtáival szembesülhetünk. Változatos zenei stílusok festik meg az egyes jelenetek hangulatát a rockandrolltól a countryn át, a tangón keresztül, az andalító melódiákig.

A szereplők: Dégner Lilla, Varga Lívia, Madarász Máté és Rubóczki Márkó, a darab rendezője Czajlik József.

Jegyár: 4€. Jegyek kizárólag a szervezési osztályon és az előadás előtt egy órával a helyszínen vásárolhatók. Információk: info@thaliaszinhaz.sk, +421 55 623 36 43.

  • Rozsnyó-vidék/Thália Színház

Az „Ájlavjú” című musicalt mutatja be a kassai Thália Színház