A Budapest Bár Kassán

A Budapest Bár Kassán


Esemény részletek


Magyarország Kassai Főkonzulátusa szervezésében 2013. szeptember 20-án, pénteken 18.00 órai kezdettel kerül sor a Budapest Bár zenekar koncertjére, melynek helyszíne a kassai Kaszárnya Kultúrpark. A koncerten fellép: Frenk, Németh Juci, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc.

Belépődíj 4 €, jegyvásárlás a helyszínen (Alfa épület), a koncert kezdete előtt egy órával. Előzetes jegyfoglalás a 00421 917 178 447 telefonszámon.

A Budapest Bár zenekart Farkas Róbert (hegedű, gitár) alapította azzal a szándékkal, hogy friss lendületet adjon a kávéházi cigányzenei hagyománynak. A Zeneakadémián ismerkedett meg zenésztársaival: Farkas Mihállyal (cimbalom) és Ökrös Károllyal (harmonika, zongora). A zenekarhoz csatlakozott negyedik tagként Misi öccse, Farkas Richárd is (bőgő). Az alapzenekar összeállt, már csak valami különleges, mai hangzás hiányzott belőle. Így született meg az ötlet, hogy meghívjanak néhány kiváló magyar pop és rock énekest, napjaink zenéjének meghatározó személyiségeit. A magyar és cigány művészek együttműködésén alapuló produkció merész ötlete bevált: a Budapest Bár teltházakat vonzott a MÜPA Hangversenytermében, az A38 Hajón, vidéki nagyvárosok művelődési házaiban és színháztermeiben, s a nyári fesztiválok egyik keresett programja lett. Minőségi, különleges, szórakoztató muzsikája mindenkihez szól, aki szereti a jó zenét. (www.kassa2013.eu)

-rozsnyovidek.sk

fotó: www.kassa2013.eu

budapest bar

 Hagyj üzenetet