Szavazzon a Fábry Zoltán Alapiskola szépüléséért

Szavazzon a Fábry Zoltán Alapiskola szépüléséért

A rozsnyói Fábry Zoltán Magyar Tannyelvű Alapiskola és Szakközépiskola is bekapcsolódott a Let’s Colour elnevezésű projektbe és arra kérik a kedves olvasókat, diákokat, szülőket, családtagokat, barátaikat és ismerőseiket, hogy minél nagyobb számban szavazzanak a projektjükre, mellyel megnyerhetik az iskola szépítéséhez szükséges festéket.

A Let’s Colour nemzetközi kezdeményezés célja, hogy a szürke és színtelen helyeket, épületeket ragyogó színes világgá változtassa, ahol öröm és kényelem uralkodik és az emberek jobb kedvre derülnek. A projekt Csehországban és Szlovákiában is működik, melynek köszönhetően a DULUX festékekkel szeretnének minél több helyet szebbé varázsolni. Hogy ki nyeri a támogatást, az a szavazókon múlik – a versenybe jelentkezett intézmények közül az győz és fest, aki az internetes szavazáson 2013. július 1. és 31. között a legtöbb voksot kapja.

A magyar közösség már sokszor bebizonyította, hogy képes összefogni és tenni egy jó cél érdekében! Szavazzon Ön is a rozsnyói Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola projektjére, hogy harminc év után végre friss színben pompázhasson!

A projekt leírását és a szavazás feltételeit itt találja.

pri, www.rozsnyovidek.sk

 

 



Hagyj üzenetet