Felhívás: XXVII. Tompa Mihály Országos Verseny

Felhívás: XXVII. Tompa Mihály Országos Verseny

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Csemadok Rimaszombati Területi Választmánya és a társszervezők meghirdették a XXVII. Tompa Mihály Országos Versenyt, melyen az amatőr (nem hivatásos) vers- és prózamondás, verséneklés és lírai színpadok műfajában mutathatják meg tehetségüket a versenyzők.

Az I., II., III. és IV. kategóriába 2018. február 9-ig nevezhetnek be a vers- és prózamondók az illetékes Csemadok területi választmányok titkárságain, az V., VI. és VII. kategória versenyzői 2018. március 9-ig juttathatják el nevezésüket a Csemadok Rimaszombati Területi Választmányához. A nevezési lapok a csemadok.sk oldalról tölthetők le, illetve itt találhatók bővebb információk a versennyel kapcsolatban.

Az iskolai versenyek február 6-ig zajlanak majd, az egyetemi, körzeti és járási versenyeket március 9-ig szervezik meg, az országos elődöntőkre pedig március 22. és 29. között kerül sor Szencen, Galántán, Komáromban, Losoncon és Rozsnyón. Az országos döntőt 2018. április 26-27-28-án tartják Rimaszombatban.

Letöltés

  • rozsnyovidek/csemadok.sk


Hagyj üzenetet