Június 25-én nyit a rozsnyói strand

Június 25-én nyit a rozsnyói strand

Nyakunkon a nyár, a jövő héten a gyerekek is befejezik a tanévet, és jöhet a pihenés, kikapcsolódás, strandszezon. Többféle szabadidős, sporttevékenység és újdonság várja a látogatókat szombattól a rozsnyói strandon – adta hírül a rozsnyói Közterület-fenntartó Vállalat.

Június 25-én, szombaton reggel 9.00 órakor nyitja meg kapuit a négyhektáros rozsnyói strand, amely az 50 méteres úszómedencén és a három kisebb gyerekmedencén kívül többek között minigolfot, teniszpályát, strandröplabda- és kosárlabdapályát, valamint minifocit kínál a strandolóknak. Öt büfé szolgáltatásai közül válogathat, aki megéhezett és megszomjazott, és az idei szezon újdonsága, hogy a strandra látogató gyerekek 0,50 € ellenében a közlekedési parkot is kipróbálhatják.

A strand naponta 9.00 órától 19.00 óráig tart nyitva, hétfő kivételével, amikor 13.00 óráig takarítás miatt zárva lesz. Az egész napos belépő felnőttek részére 3 €, gyerekeknek 10 éves korig 1,50 €, 17.00 óra után felnőtteknek 1,50 €, gyerekeknek 1 €. Az előző évekhez hasonlóan lehetőség van havi bérlet, illetve a reggeli úszás esetében heti bérlet kiváltására is. A nyári idény a rozsnyói strandon augusztus 28-val zárul.

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: roznava.sk


Hagyj üzenetet